Saturday, January 5, 2013

Műhelyrendezési sorozat - Bevezető / Craftroom serial - Introducere

Sziasztok! 

Igaz már rég nem írtam pár mondatnál többet, de most úgy érzem szükségem van a hosszabb "kitárulkozásra". No, nem kell félreérteni:) Lesznek fotók is...
A miheztartás végett, a   téma a műhely berendezés lesz. Saját magam rendszerezése, és belátható időn belüli költözés miatt is, jobb a "suvasztásos" rendszerezést valami egyedibb, stílusosra váltani. 

Szóval remélem minden kézműves és hobbiból kreatívkodó egyetért velem abban, hogy a jó ötletek csak kellemes környezetben születhetnek meg. Legyen szó csupán egy sarokról, egy szobáról vagy egy egész komplexumról, a térrendezés szabályai és a hely kihasználása főszerephez jut. 


Szeretnék ötletelni, képekben és rövid ám velős összefoglalóban bemutatni pár nekem tetsző megoldást. Őszintén remélem a végén a saját műhelyemben, műhelyemmel bemutatni mit is használtam fel ezekből. Célom az is, hogy felkeltsem érdeklődésetek és csatlakozzatok hozzám új, meglepő, esztétikus tippekkel.

Rendezésre fel!

Felirat hozzáadása

http://bywilma.com/2012/08/02/craft-room-inspiration/
http://www.countryliving.com/crafts/projects/make-craft-room-0306#slide-1
http://www.thedailytelecraft.com/2011/06/craft-room-inspiration.htmlhttps://picasaweb.google.com/lh/photo/bUAE-FL63whjU314AxudIprOdZDGawQOQ-QS_2OS4tMhttps://picasaweb.google.com/lh/photo/bUAE-FL63whjU314AxudIprOdZDGawQOQ-QS_2OS4tM

No comments:

Post a Comment

Mi a velemenyed? / Care este parerea ta? / What's your opinion?