Thursday, March 4, 2010

English mood brooches RELOADED


Márciuska brossok/ Martsoare-brose unicate/ Unic "martisoare"-brooch



Még több érdekesség Temesváron/ Mai multe evenimente in Timisoara/ New events at Timisoara

HandMaiden
“HandMaiden”- Eveniment dedicat femeii creative!
Pentru cele care doriti sa petreceti Ziua Femeii intr-o atmosfera care celebreaza feminitatea si creativitatea, dar si pentru aceia dintre voi care vor sa ofere un cadou inedit prietenelor si iubitelor,
reinoim invitatia la workshop-urile Cloud Factory. Pe intreaga durata a evenimentului,
incepand cu orele 15- 00, in 6 Martie la cafeneaua Manufactura pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr 9 puteti sa va manifestati creativitatea pictand pe diverse materiale reutilizate, sub indrumarea celor din Clouds.
Esarfele -care fac parte din workshopul Pixie’scarf in 6 martie, orele 18-20 , le primiti cadou din partea noastra pe care le ve-ti putea picta.
De asemenea, puteti admira si rezerva creatii din expozitiile permanente ale artistilor participanti.
Alaturi de esarfele, accesoriile si gentile fistichii, atmosfera evenimentului va fi intregita de aromele ceaiurilor oferite de Asociatia Cloud Factory, ceaiuri ecologice, in ton cu expozitia noastra.
Duminica, 7 Martie, intre orele 15-19 , workshop de manufacturare a florilor din hartie , la care invatam cum sa oferim flori intr-un mod ecologic.
Sarbatoreste feminitatea alaturi de HandMaiden, un eveniment special ca si femeia insasi.

Fashion City



13-14 Martie Iulius Mall Timisoara

Cloud Factory au pregatit workshop inedit :


"My little chic purse"

din materiale textile refolosibile , taiate in forma de cerc la care la distante egale pe cerc se fac gauri pentru a fi prinse panglici , se fac de diferite lungimi pentru mana si pentru umar , acestea vin apoi pictate in culori speciale pentru textil.