Wednesday, May 26, 2010

Events at Timisoara May, June!!!

Troc Ad Hoc


Sarbatoarea Artelor


In 28, 29 si 30 mai de Sarbatoarea Artelor in Piata Unirii in parteneriat cu Fundatia Rubin, vom sustine diferite workshop-uri artistice foarte interesante :

28 mai intre orele 14-16 Atelierul de bijuterii din pasta ceramica sustinut de Manuela Marchis
29 mai orele 14-16 Atelier de origami sustinut de Andreea Patroi
orele 16-18 Atelierul de modelaj sustinut de Ana Maria Teodorescu
30 mai Atelierul de pictura sustinut de membri Cloud Factory

Art to the core


In 29 mai este finala concursului organizat de Uman, Art to the core , de instalatii ecologice.
La acest eveniment vom sustine un workshop tot pe tema ecologica ; Nu fi pungas! la care vom picta plase de panza in ideea de a renunta la cele de plastic. Va asteptam acolo, la terasa d'arc, incepand cu ora 15.

Tuesday, May 25, 2010

Multifunctional Emo style brooches

Multifunkciós bross mivel a középen lévő kitűzőt külön is lehet használni. / Multifunctional fiindca insigna din mijloc se poate folosi si separat./ Multifunctional brooch because of the middle brooch can be used separatly too.

15 RON each


Monday, May 24, 2010

A bit of everything...Kézműves oranza, virág fülbevalók/ Cercei handmade din organza, in forma de floare/ Handmade organza, flower earrings

12 RON - each

NEW Collection: MEMORIES"Csip-csup csodák" nyaklánc kerámia kanálkával/ Necklace with ceramic spoon inspired by the cartoon Mrs Pepper Pot.

25 RON

A második téma a Scrappers in Romania oldalon/ A doua tema pe Scrappers in Romania / The second challange at Scrappers in Romania

Madarak / Pasari / Birds

Tinuta inspirata din desenele copiilor de la gradinita. Pasarile  care duc dorintele spre cer, care ocrotesc, care au libertatea de a zbura, sunt mereu prezente in desenele copiilor.