Tuesday, April 20, 2010

Troc Ad Hoc

















Troc ADhoc
-schimburi de obiecte, socializare şi voie bună-
23 aprilie 2010, Timişoara
Această iniţiativă este imaginată de Asociaţia Cloud Factory (obiecte lucrate manual) şi grupul Freecycle Timişoara (reciclare prin reutilizare) şi sprijinită de Funtatia Rubin.
Banii adesea sunt un mijloc de supra-evaluare a unor lucruri care ar putea fi obţinute şi altfel, de exemplu prin schimburi liber consimţite. Pentru a elimina banii din relaţiile interumane măcar pentru o zi , vă invităm la Troc ADhoc ca să experimentaţi altfel de tranzacţii, mai colorate şi mai personale.
Cine este invitat? Oricine doreşte să scape de anumite lucruri, oricine vrea să dea o palmă (simbolică) mercantilismului şi goanei după bani, oricine crede că valoarea obiectelor este relativă, după cum i-o dăm fiecare.
Ce? Troc ADhoc NU este târg de vechituri, piaţă second-hand sau afacere. Obiectul pe care îl aduci îl vei putea schimba cu altul care îţi place mai mult, negociind direct cu proprietarul.
Unde? Str.Regimen 5 Vanatori , Strada Artelor , cea cu Papillon Café, Piata Unirii
Când? Vineri,23 aprilie., orele 15:00-18:00 (nici mai mult, nici mai puţin)
Cum se procedează? Adu un obiect (2,3 etc) pe care doreşti să-l oferi, caută printre obiectele disponibile şi fă schimb cu ceilalţi participanţi.
Stai cât vrei, schimbi cât vrei!
INTRAREA este LIBERĂ.
Ceaiurile calde sunt oferite de Cafeneaua Papillon