Wednesday, March 24, 2010

Festett felhők / Nori incondeiatiCloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va prezinta:
În zilele de 27 şi 28 Martie, intre orele 12-18 , 2010, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatiei Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment obiectelor lucrate de mână.
Strada Goldis a cafenelei „Papillon” gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai ecologic, workshop-uri pe teme ecologice.
„Nori Incondeiati”este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai ecologic si voie buna .
În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorii Pastelui”se v-a desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!”cu plase de pinza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic pentru una mai rezistenta.
Asociatia Cloud factory doreste si sa implementeze conceptul de respect fata de elementele mediul inconjurator, organizand evenimente artistice specifice: workshop-uri, expozitii, actiuni stradale pe teme ecologice deschise publicului.
Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

Jótékonyság és handmade/ Joc Secund event

 Jótékonyság, handmade Joc Secund temesvári könyvesboltban!

Pénteken március 26.-án, 18 órától nyílik a temesvári Joc Secund, Blaga utcai könyvesboltban, egy handmade vásár, április 2.-ig. A 2 hét alatt befolyt összeg egy részét a szegény gyerekek megsegítésére ajáljuk fel.
A megnyitón workshop is lesz újrafelhasználható papírokból készíthető képeslapokkal.

Clouds la Joc Secund!
La libraria Humanitas, Joc secund , pe strada Blaga , in data de 26 Martie , incepand cu ora 18 Cloud Factory propune workshop cu felicitari din hartie refolosita pentru Sarbatoriile de Paste.
Evenimentul este unul cu scop caritabil , iar expozitia Handmade va fi timp de 2 saptamini, la care membri din cloud vor dona un procent din vanzari , copiilor strazi, cu sprijinul celor de la Sustinem Arta.

Clouds on Thespis

Egész napos rendezvény! 


Az egyetemisták Thespis színháza pénteken, március 26.-án 24 órákkor egész napos (szombatig 24 óráig) román nyelvű előadássrorzatot indít az Egyetemisták házában a 202-es, 203-as teremben. 

Ennek keretén belül a Clouds Factory is jelen lesz kézműves dolgokkal, többek között én is remélhetőleg. Szeretettel várunk mindenkit!

24 ore de teatru!!!

Continuând o tradiţie începută în 2003, Teatrul Studenţesc Thespis celebrează în 27 martie Ziua Mondială a Teatrului printr-un mega-maraton de teatru.
Manifestarea se va desfăşura începând de Vineri, 26 Martie, orele 24.00 până sâmbătă, 27 Martie 2010, orele 24:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara, sălile 202 si 203.

Urmând modelul de succes al ediţiilor precedente, Teatrul Thespis, alături de invitaţii săi (Teatrul de Garaj şi Curte Auăleu, Teatrul Podul din Bucureşti, Teatrul Imago din Cluj, Art Club Iulia, Shadows - TSRT, Societé Noir – OPAC şi Coliseum de la Chişinău) vor oferi numeroase spectacole, workshop-uri de jonglerie, acrobaţie şi manipulare de obiecte, proiecţii de spectacole, precum şi concerte de bună calitate (Sonatic, Phaser şi Cristina Pădurariu împreună cu Ionuţ Dorobanţu), iar fetele de la Cloud Factory vor fi prezente cu norişorii lor pufoşi (produse handmade).
De asemenea, Teatrul Thespis se alătură proiectului ecologist mondial Earth Hour – Ora Pământului, stingând reflectoarele între 20.30 şi 21.30 şi organizând un spectacol-lectură la lumina lumânărilor (Thespis) şi jonglerii cu foc (Shadows).
Intrarea este liberă şi recomandată tuturor amatorilor de cultură contemporană.