Wednesday, March 24, 2010

Festett felhők / Nori incondeiatiCloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va prezinta:
În zilele de 27 şi 28 Martie, intre orele 12-18 , 2010, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatiei Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment obiectelor lucrate de mână.
Strada Goldis a cafenelei „Papillon” gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai ecologic, workshop-uri pe teme ecologice.
„Nori Incondeiati”este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai ecologic si voie buna .
În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorii Pastelui”se v-a desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!”cu plase de pinza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic pentru una mai rezistenta.
Asociatia Cloud factory doreste si sa implementeze conceptul de respect fata de elementele mediul inconjurator, organizand evenimente artistice specifice: workshop-uri, expozitii, actiuni stradale pe teme ecologice deschise publicului.
Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

2 comments:

 1. Buna,

  Foarte frumoase creatiile tale!

  Hai si tu pe noul nostru blog de provocari, primul de acest fel din Romania dedicat exclusiv artistilor romani de handmade: Scrapper In Romania

  Laura

  ReplyDelete
 2. Anita, te rog citeste urmatorul post pentru clarificari. (Clarificari)

  Pe 3 Aprilie ne lansam provocarile la care poate participa oricine. Cele mai frumoase lucrari vor fi premiate.

  Echipa de design e aleasa pentru 6 luni. Dupa 6 luni vom alege alta echipa. Vei putea participa atunci pentru postul de designer.

  Pana atunci poti participa cand vrei tu la provocari.

  Sper ca ai inteles acum :) daca nu, te invit sa-mi scrii un mail.

  Laura

  ReplyDelete

Mi a velemenyed? / Care este parerea ta? / What's your opinion?