Saturday, July 16, 2011

On TV!

Az új videó a Nyári óra adásának összesítése. Köszönjük Szabó Máriával a meghívást, a színvonalas műsort Roxana Florea-nak a TVR Timisoara egyik rendezőjének. Sajnos csak románul beszélgettünk, és nincs magyar fordítás, de remélem a képek magukért beszélnek:)/

Multumim cu  Szabó Mária pentru invitatie in emisiunea "Ora de vara" de calitate inalta, lui Roxana Florea de la TVR Timisoara. Sper sa va placa atmosfera, cum ne-a placut si noua:) Si in viitor sa mai avem colaborari lafel de reusite:)/

Me and Szabó Mária were invited to broadcasting "The hour of summer", and thanks for Roxana Florea.

Enjoy it! 


 

Monday, July 11, 2011

"Glam Flower" 2011

 Glam Flower nyári kollekció a 2011-es évre, amely a '70-es évek hippieit idézi, gazdag sznob módra. Mindez a gazdag színeknek köszönhető melyet kiemelnek az arany színű vintage kiegészítők. A háttér a még áthatóbb üzenet érdekében romos, szürke így nagyon kontrasztos. A ruhák pamut alapúak, kézzel festett és nyomott mintákkal, kiegészítőik pedig a különböző formájú plikk táskák.

/ Colectia de mijloc de vara 2011 Glam Flower intruneste sentimentul hippi din anii '70, cu snobismul bogat al culorilor si a bijuteriilor vintage aurii. Toata bogatia iese si mai mult in evidenta datorita fundalului gri si ruinat. Hainele sunt facute din bumbac imprimat si pictat manual, accesorizat cu posete plic de diferite forme.

/Glam Flower mid-summer collection for 2011. A glam, '70 year hippie feeling with snobbish richness of flower decorations, colors and vintage gold like jewelry. This feeling is in contrast with the ruined, grey background.
Dresses made of colored cotton, hand painted lace with colored, hand painted clutches. 

Thanks for Miruna modell, Alice hairstylist and Sergio photographer!
Enjoy the summer!