Wednesday, November 10, 2010

Be an Advent Secret Saint!

Üdv mindenkinek!
Mivel közeleg Advent ezért arra gondoltam hogy kössük össze a kellemest a  hasznossal és a meglepetéssel! Kezdjük jól ezt a Karácsonyi időszakot már ajándékokkal!

Aki szeret ajándékozni és ajándékot kapni csak írjon egy megjegyzést November 24.-ig majd küldje el a postai címét mail címemre. A csomagokat November 3ö-ig kell elpostázni!
A feladat: egy olyan csomag készítése amiben 4 kicsi dolog rejtőzik -minden adventi hétre egy-. Ezekben eggyenként rejtőzzenek el az adventi koszorú színei: zöld, fehér, lila és piros.

Az ajándékok lehetnek saját készítésű dolgok, vintage dolgok vagy akár édességek is, szóval minden olyan amit te is szívesen kapnál!

Minden jelentkező kap egy számot a jelentkezés sorendjében, majd a Randon Number Generator segítségével ki lesz sorsolva neki egy Titkos adventi angyalka akitől meglepetést fog kapni!

Jó készülődést!


/Buna tuturor!
M-am gandit sa pornesc un val de cadouri pentru perioada inainte de Craciun.

Toate lumea stie cat de mult asteptam Craciunul, nunumai pentru cadouri date si primite.Dar de ce sa asteptam atat de mult ca sa primim reactii dragute?! Sa primim deja in perioada Venirii ....

Deci pana in data de 24 noiembrie astept persoane creative care vor sa pregateasca un pachetel cu patru cadouri micute.
De ce chiar patru? Fiindca sunt patru saptamani de "advent", deci va fi un cadou pentru fiecare saptamana!
Legat de cadouri singura rugaminte a mea este ca fiecare ssa contina separat culorile coronitei de advent: verde, alb, violet si rosu.

Cadourile vor fi alese dintre cei care se inscriu! Destinatarul va fi ales de catre True Random Number Generator, iar numerele vor fi date in ordinea inscrierii!

Cadourile pot fi creativitati facute de voi, vintage sau dulciuri:) sau orice altceva la ce va ganditi voi!

Dupa 24 noiembrie o sa va trimit numarul  perosanei la care o sa trimiteti pachetelul, pana in data de 30 noiembrie!

Va rog sa-mi scrieti aici in comentariu  iar pe contactul meu adresa voastra.


No comments:

Post a Comment

Mi a velemenyed? / Care este parerea ta? / What's your opinion?