Wednesday, April 28, 2010

Sustainable....recycle....reinvent

A "sustainable" kifejezés a divatban egy olzan a mai világnézetnek megfelelő fenntartható divatot jelent, amelyben a tervezők és kivitelezők arra törekednek hogy minél kevesebb fölösleget gyártsanak a munkafolyamat által. Vagyis mind technikailag, mind anyagfelhasználás szempontjából minél kevesebb legyen az eldobásra szánt rész.
Ékszerimmel és ruháimmal én is törekedek egy olyan brand kialakítására amelyben fő szempont a legkisebb fölöslegnek a  hasznát megtalálni. Pár nekem tetsző modellt, módszert mutatok be a következőkben. /

"Sustainable" in moda inseamna linia de productie durabila prin care designerii incearca sa creeze fara a produce multe resturi. Adica prin tehnologie si prin folosirea materialelor gasesc calea prin care cea mai mica bucata de rest se poate refolosi. si eu prin dezvoltarea brndului incerc sa mentin acest scop. Am sa prezint cateva modele durabile care imi plac mie.



































Az utolsó egy jótékonysági projekt volt. A designer célja az volt hogy egy éven keresztül minden nap más -más kombinációban vegye fel ugyanazt az egyszerű, fekete iskolaruhát. Egy kis ízelítő a végeredményből./

Ultimul este un proiect umanitar si designerula  propus ca timp de un an isi publica fotografiile despre acelasi rochita simpla neagra in diferite stiluri combinate "The uniform project"

No comments:

Post a Comment

Mi a velemenyed? / Care este parerea ta? / What's your opinion?